LLAR D'INFANTS A Lleida

Pregunta pels serveis variats de Llar D'Infants Blanquerna

CONTACTA'NS 973 201 429

En Llar D'Infants Blanquerna volem que els nens aprenguin des de bé aviat. Per això, com a  jardín de infancia, fem el possible perquè els petits estiguin còmodes en les nostres installacions de  Lleida. Aquí et donem més informació.

 

Contacte

Llar D'Infants Blanquerna, la teva llar d´infants a Lleida.

Icono instalaciones

Instal.lacions ideals

Icono personal capacitado

Personal capacitat

Icono servicios

Àmplia gamma de serveis

Icono personal capacitado

Menús variats

Qui som

Llar D'Infants Blanquerna és una llar privada donada d'alta en el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb el codi de centre 25009484, i que compta amb el suport del Departament d'Educació.

 

Llar D'Infants Blanquerna aula

Oferim 8 places per a bebès, 13 places per a nens de 1-2 anys i 20 places per a nens de 2-3 anys.

 

Els més de 50 anys d'història i experiència avalen la nostra gestió professional i educativa, oferint una relació de transparència, proximitat i confiança entre família i escola. És un espai de convivència entre els nens, pares i educadors, en el qual al llarg dels dies i les experiències viscudes, es creen vincles afectius sòlids i gratificants, un complement en l'educació dels nens i un punt de suport per als pares.


Els nostres principals objectius són crear i afavorir un ambient relaxat i segur, on els nens se sentin estimats, i treballar el seu desenvolupament de manera individualitzada en tots els àmbits: l'afectiu, el d'aprenentatge, el psicomotriu i el social, partint d'un projecte basat en estimular les seves capacitats.

 

Aules adaptades

Entenem que els nens tan petits tenen necessitats molt concretes, d'aquí ve que hàgim preparat les aules per a evitar que sofreixin qualsevol mal. A això li afegim un servei de cuina pròpia amb dietes adaptades a tota mena de alergens. Som un centre amb àmplia experiència i disposem de personal qualificat que estarà pendent dels nens en tot moment.

 

A més, som un centre autoritzat pel departament d'ensenyament amb accés a ajudes.

 

Així mateix, donem totes les facilitats possibles amb diferents horaris adaptables als treballs dels pares. Pots deixar als nens de 7.50 a 18h i solament tanquem, per vacances, durant el mes d'agost i en nadal.

 

Truca per a saber més!

Cerques una llar d'infants a Lleida?

Contacta amb Llar D'Infants Blanquerna

973 201 429

Contacta amb nosaltres

 Carrer Riu Ter, 5, (Baixos)

25001 Lleida, Lleida