EDUCADORES INFANTILS A Lleida

Totes les educadores de la Llar D'Infants Blanquerna, són persones sensibles i empàtiques, titulades en educació infantil, seleccionades meticulosament ja que són un pilar fonamental de la llar d´infants i posen al servei dels nens i les seves famílies el millor de si mateixes.

Mª Àngels

 Directora i mestra d'educació infantil

Carlota

Tutora i tècnica d'educació infantil

Elida

Tutora i tècnica d'educació infantil

Bea

Tutora i tècnica d'educació infantil

Marta

Tutora i tècnica d'educació infantil

Neus

Tutora i tècnica d'educació infantil

En Llar D'Infants Blanquerna comptem amb educadores infantils amb molta experiència, els qui s'encarreguen de vigilar que els nens aprenguin al mateix temps que es diverteixen en un ambient segur. Ens trobem a Lleida i treballem amb una àmplia gamma de serveis, tots ells coordinats de la millor manera, amb personal titulat i amb aules perfectament adaptades.

Serveis de qualitat

Apostem per la qualitat en tot moment amb uns serveis que tenen en compte tots els detalls. D'aquesta manera, els pares i les mares poden tenir la tranquil·litat de saber que els seus fills estaran en les millors mans. Pregunta si tens dubtes!

Icono Personal titulado

Personal titulat

El nostre personal compta amb la titulació adequada per a impartir classes als més petits, amb mètodes moderns i amb una clara vocació cap als nens. De fet, considerem que la formació és essencial, d'aquí ve que aquí trobis a personal amb la capacitació adequada per a formar als alumnes

Icono aula

Aules adaptades

Considerem que les aules han d'estar completament adaptades a les necessitats dels més petits, per la qual cosa cuidem fins al més mínim detall. Per a això, protegim els petits amb elements de seguretat en parts com les cantonades o les zones amb desnivell.

 

Icono formación

Constant formació

El nostre personal està en constant formació, ja que entenem que és la millor manera de brindar els serveis que els petits necessiten. Estem al corrent dels cursos que salin i, gràcies a això, podem continuar aportant qualitat amb cada classe que impartim..

Icono programas educativos

Actualització de programes educatius

Estem en constant renovació dels programes educatius, de tal manera que sempre brindem uns coneixements actualitzats per als petits. Amb això aconseguim que aprenguin amb el més actual, amb la clara intenció que aquests coneixements li siguin d'utilitat en el futur.

 

Demana més informació sense dubtar-ho!

Pregunta pels serveis de

Llar D'Infants Blanquerna

973 201 429