AULES PERFECTAMENT EQUIPADES en Lleida

En Llar D'Infants Blanquerna treballem amb una àmplia gamma de solucions perquè els teus fills estiguin ben cuidats a les nostres aules perfectament equipades a Lleida. Tenim en compte tots els detalls, la qual cosa fa que siguem una de les empreses amb millors valoracions en el sector, al que afegim una renovació constant de les nostres aules.

Serveis de qualitat

Totes les nostres instal·lacions destaquen per la seva qualitat, ja que les cuidem diàriament perquè els més petits tinguin la màxima comoditat i seguretat en tot moment. A això li afegim una atenció integral i una formació constant per part de les nostres educadores.

Icono Cocina propia

Cuina pròpia

Ens encarreguem de personalitzar els menús perquè tots els alumnes puguin alimentar-se de manera correcta. Com comentem, sabem que cada detall compta i, per aquesta raó, disposem d'un equip específic de cuina per a preparar plats variats i equilibrats, cuidant especialment les intoleràncies alimentoses que puguin tenir.

 

Icono niños

Tres grups per edats

Aquí fem una distinció de fins a tres grups per edats, de tal manera que els petits continuïn aprenent conforme ho van fent els nens amb els seus mateixos anys. I tot això amb una metodologia actual i amb renovació constant dels continguts.

Icono patio

Pati exterior

El nostre pati exterior és un lloc ideal perquè els més petits juguin durant el temps que correspon. Amb les màximes mesures de seguretat, hem disposat elements perquè el joc sigui segur i sense oblidar-nos de la vigilància dels professors.

 

Icono Juegos infantiles

Jocs infantils

Som experts en l'elaboració de jocs infantils en general, els quals destaquen per la seva varietat i per integrar a tots els alumnes en una dinàmica grupal.

Icono aula

Llar d´infants adaptada

Tenim un espai adaptat perquè els més petits puguin aprendre des de  que entren i així els coneixements es vagin assentant.

Contacta amb nosaltres

Llar D'Infants Blanquerna

973 201 429