LLAR D´INFANTS a Lleida

Si busques una llar d´infants per la zona de Lleida, en Llar D'Infants Blanquerna trobaràs a experts que t'ajudaran amb els teus fills. Disposem d'unes instal·lacions ideals perquè els més petits comencin amb el seu aprenentatge, tot això coordinat per la direcció del centre i portat endavant per personal capacitat.

Serveis de qualitat

Tots els serveis que oferim destaquen per la seva qualitat, ja que entenem que és el punt del qual hem de partir per a aconseguir els millors resultats. Per això, podràs tenir la seguretat que tot el que fem serà partint d'aquesta base.

Icono Cocina propia

Cuina pròpia

Gràcies a aquest servei podem brindar menús variats i fins i tot personalitzats en cas d'intoleràncies alimentàries. A més, comprovem que els nens mengen adequadament i donem el comunicat als pares.

Icono horario

Horària de 7.50 a 18h

Amb un ampli horari, podràs portar als teus fills quan el necessitis, donant així facilitats per a la conciliació laboral.

Icono inglés

Iniciació a l'anglès

Tenim un servei d'iniciació a l'anglès, el qual destaca per introduir als petits en una llengua que els obrirà moltes portes laborals.

Icono psicomotricidad

Psicomotricitat

En cas que hi hagi nens amb problemes de psicomotricitat, els ajudem amb classes de millora, coordinades per personal expert.

Icono patio

Pati exterior

Aquí els petits podran jugar i divertir-se. Aquestes instal·lacions han estat revisades per a evitar que sofreixin danys, sobretot amb les cantonades o les zones amb desnivells.

Icono niños

Tres grups de nens (0 anys, d'1 a 2 i de 2 a 3 anys)

Hem organitzat els grups de tal manera que sempre hi hagi nens d'edats similars perquè es retroalimentin entre si.

 

Icono comedor

Servei de menjador

 Els petits poden quedar-se en el menjador i provar els diferents menús que preparem cada dia.

Icono profesor

Personal qualificat

Aquí podràs trobar a personal qualificat que estarà pendent dels teus fills en tot moment.

 

.

Demana més informació!

Descobreix els serveis de

Llar D'Infants Blanquerna

973 201 429